This recipe of tender pie is very simple and quick to prepare.
* * *
Очень простой и быстрый в приготовлении рецепт нежнейшего пирога.
Pie with salmon and goat cheese
400 g Salmon filet |
250 g Shallot |
Butter |
500 g Flaky pastry (ready for use) |
3 Eggs |
150 g Goat cheese (soft) |
125 ml Milk |
Salt, ground black pepper to taste |
Method for pie:
- Preheat the oven to 200º C.
- Cut the salmon by little pieces.
- Cut the shallot by cubes and fry with butter until soft (~10 minutes).
- Roll out the flaky pastry and spread it over the surface of the form in diameter 28 cm (including borders).
- Apportion the fried shallot and slices of salmon across all surface of the pastry.
- In separate bowl combine eggs, goat cheese and milk until homogeneous consistence. Add salt, ground black pepper and mix well.
- Shallot and salmon pour with egg mix, and bake the pie for 55 minutes.
- Serve hot.
* * *
Киш с семгой и козьим сыром
Филе семги | 400 г |
Лук-шалот | 250 г |
Масло сливочное | |
Слоеное тесто (готовое) | 500 г |
Яйца | 3 шт. |
Козий сыр (мягкий) | 150 г |
Молоко | 125 мл |
Соль, молотый черный перец | по вкусу |
Готовим киш:
- Разогрейте духовку до 200º C.
- Семгу порежьте маленькими кусочками.
- Лук-шалот порежьте кубиками и обжарьте на сливочном масле до мягкости (~10 минут).
- Раскатайте тесто и выстелите им форму диаметром 28 см (включая бортики).
- Распределите обжаренный лук и кусочки семги по всей поверхности теста.
- Смешайте в отдельной чаше яйца, козий сыр и молоко до однородной консистенции. Добавьте соль, молотый черный перец и все хорошо перемешайте.
- Залейте яичной смесью лук с семгой и запекайте пирог 55 минут.
- Подавайте горячим.
Комментариев нет:
Отправить комментарий
[img]http://images.vfl.ru/ii/1398095757/754f0f79/4903734.png[/img]