31 мар. 2014 г.

Brownie with cherry / Брауни с вишней

Chocolate and cherry are well known and very successful combination. For all fans of wonderful cakes with the unique taste and flavor... Enjoy!

* * *

Шоколад и вишня – хорошо известное и очень удачное сочетание. Всем любителям замечательных пирожных с неповторимым вкусом и ароматом... Наслаждайтесь!

Brownie with cherry

150 g Dark chocolate (75% cacao)
100 g Butter
120 g Plain flour
1 tsp Baking powder
Pinch of salt
2 Eggs
200 g Sugar
8 g Vanilla sugar
160 g Dried cherry

Method for brownie:

  • Preheat the oven to 180о C. The baking form (26 cm diameter) grease butter and sprinkle a flour.
  • Melt chocolate and butter on pair. Let cool (~50о C).
  • Combine plain flour, baking powder and salt.
  • Beat eggs with sugar and vanilla sugar, add chocolate mix and all stir well.
  • Combine egg-chocolate and flour mixes, add cherries and all stir accurately.
  • Put pastry into baking form and bake it for 25 – 35 minutes. Be careful, don't overdry the brownie, – they should stay moist inside.
  • Let cool brownie, then cut into rectangles.

* * *

Брауни с вишней

Шоколад темный (75% какао)150 г
Масло сливочное100 г
Мука120 г
Пекарский порошок1 ч.л.
Сольщепотка
Яйца2 шт.
Сахар200 г
Сахар ванильный8 г
Вишня сушеная160 г

Готовим брауни:

  • Разогрейте духовку до 180о C. Форму диаметром 26 см смажьте маслом и присыпьте мукой.
  • Растопите шоколад и масло на водяной бане. Дайте остыть (~50о C).
  • Смешайте муку, пекарский порошок и соль.
  • Взбейте яйца с сахаром и ванильным сахаром, добавьте шоколадную смесь и все хорошо перемешайте.
  • Соедините яично-шоколадную и мучную смеси, добавьте вишню и аккуратно все перемешайте.
  • Выложите тесто в форму и выпекайте 25 – 35 минут. Будьте внимательны: не пересушите брауни, – пирожные внутри должны оставаться влажными.
  • Дайте брауни остыть, затем нарежьте на прямоугольники.

5 комментариев:

[img]http://images.vfl.ru/ii/1398095757/754f0f79/4903734.png[/img]