9 авг. 2014 г.

Pie with salmon and goat cheese / Киш с семгой и козьим сыром

This recipe of tender pie is very simple and quick to prepare.

* * *

Очень простой и быстрый в приготовлении рецепт нежнейшего пирога.

Pie with salmon and goat cheese

400 g Salmon filet
250 g Shallot
Butter
500 g Flaky pastry (ready for use)
3 Eggs
150 g Goat cheese (soft)
125 ml Milk
Salt, ground black pepper to taste

Method for pie:

  • Preheat the oven to 200º C.
  • Cut the salmon by little pieces.
  • Cut the shallot by cubes and fry with butter until soft (~10 minutes).
  • Roll out the flaky pastry and spread it over the surface of the form in diameter 28 cm (including borders).
  • Apportion the fried shallot and slices of salmon across all surface of the pastry.
  • In separate bowl combine eggs, goat cheese and milk until homogeneous consistence. Add salt, ground black pepper and mix well.
  • Shallot and salmon pour with egg mix, and bake the pie for 55 minutes.
  • Serve hot.

* * *

Киш с семгой и козьим сыром

Филе семги400 г
Лук-шалот250 г
Масло сливочное
Слоеное тесто (готовое)500 г
Яйца3 шт.
Козий сыр (мягкий)150 г
Молоко125 мл
Соль, молотый черный перецпо вкусу

Готовим киш:

  • Разогрейте духовку до 200º C.
  • Семгу порежьте маленькими кусочками.
  • Лук-шалот порежьте кубиками и обжарьте на сливочном масле до мягкости (~10 минут).
  • Раскатайте тесто и выстелите им форму диаметром 28 см (включая бортики).
  • Распределите обжаренный лук и кусочки семги по всей поверхности теста.
  • Смешайте в отдельной чаше яйца, козий сыр и молоко до однородной консистенции. Добавьте соль, молотый черный перец и все хорошо перемешайте.
  • Залейте яичной смесью лук с семгой и запекайте пирог 55 минут.
  • Подавайте горячим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

[img]http://images.vfl.ru/ii/1398095757/754f0f79/4903734.png[/img]